Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (3.11 secunde)
Daca in anul 2005 s-a inregistrat un trafic de 3.000.0000 de pasageri, in 2010 au trecut prin aeroportul Henri Coanda un numar de aproape 5.000.000 de pasageri.
denumiri de origine protejate, in numar de 505, care sunt produse intr-un anumit fel numai de catre localnicii dintr-o anumita zona, indicatii geografice protejate, 465 in total, care isi iau reputatia mai ales de pe urma zonei geografice de unde provin si specialitati traditionale garantate, doar 30 la numar, care au in compozitia lor un ingredient traditional sau sunt produse intr-un mod traditional.
euro, conform datelor centralizate de Ministerul Finantelor Publice, compania Secure Management, care detine o participatie de circa 30% in acest proiect, cumpara in noiembrie 2009 un numar de 33 de apartamente in cadrul ansamblului rezidential Doamna Ghica Plaza.
Fiscul sustine ca este cel mai mare numar de solicitari din ultimii ani. ... Isi procurau model de cerere tip de la xerox, o completau, dupa care stateau la coada in fata ghiseului de la Fisc, pentru a li se da numar de inregistrare.
Fiscul sustine ca este cel mai mare numar de solicitari din ultimii ani. ... Isi procurau model de cerere tip de la xerox, o completau, dupa care stateau la coada in fata ghiseului de la Fisc, pentru a li se da numar de inregistrare.
Publicatie - Cifra de afaceri 2010 (euro) - Profit/(Pierdere) 2010 (euro) • Saptamana Financiara - 2.937.673 - (995.808) • Media Casa Press - 4.614.138 - (1.195.719) • Media Sport Group - 1.141.506 - 48646 • Editura Intact - 16.755.136 - (756.699) UPDATE Angajatii de la publicatiile Intact care au dat deja testul au primit un comunicat intern in care se arata ca "infirmam categoric zvonurile conform carora exista un numar precis de posturi care vor fi desfiintate".
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
Volumul de prime subscrise corespunde unui numar de 440.660 de contracte incheiate. ... In ultimii ani, lista tarilor in care activeaza a fost extinsa, incluzand in prezent, impreuna cu Austria, un numar de 21 de tari unde opereaza 40 de companii de asigurare UNIQA:
Asa ca, desi pe frontispiciul revistei scrie Anul 1, nr.1, va invit sa cititi, de fapt, cel de-al 334-lea numar al celei mai frumoase publicatii economice, cel putin din acest mileniu.
"Probabil ca vom ajunge la un numar mai mic de masini casate. ... Ne vom stabiliza la un numar mai mic de masini, pana la 50.000 de unitati/an, pentru ca in fiecare an alt lot de autoturisme va putea intra in program.
Lichidatorii judiciari anunta un numar record de insolvente in 2012, pe baza estimarilor din primele luni ale anului. ... "Din pacate, va fi un numar mare de proceduri de insolventa in 2012 si vor fi societati importante.
Candidatii intrau in grupuri de cate cinci, li se dadea un numar de ordine, apoi erau invitati la interviu intr-o alta zi. ... "Suntem bucurosi sa vedem ca un numar foarte mare de oameni s-au inregistrat astazi.
Targul Imobiliar National tIMOn, editia XXI, se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti, reunind atat cea mai mare oferta de locuinte din tara - 15.000 unitati locative, 5000 dintre ele cu titlu exclusiv - cat si cel mai mare numar de oferte si proiecte speciale destinate exclusiv vizitatorilor:
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie.
Romania este singura tara din Europa care are un potential de crestere de circa 5% pentru un numar semnificativ de ani, a declarat azi, la conferinta anuala a fondurilor de investitii din regiunea Europei de Sud-Est, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, citat de Agerpres.
Primul numar al Libertatii a plecat imediat cu semnatura mea de BT spre tipar. ... In ianuarie 2012, la demonstratiile "Jos Basescu!", oamenii fluturau primul numar al ziarului.
Publicatia si-a incetat aparitia in print, ultimul numar fiind cel aparut in decembrie 2012. Pana la momentul unui context economic mai favorabil, revista, al carei prim numar a aparut pe 22 octombrie 1911, va fi transferata exclusiv pe online.
In ultima luna, Paginademedia.ro este la egalitate cu zf.ro ca numar de preluari si peste adevarul.ro, cancan.ro, libertatea.ro si gandul.info. ... Paginademedia.ro este pe locul 6, la egalitate cu zf.ro, cu un numar de 7 preluari.
Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie a unui numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, stabilit prin extragerea succesiva a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9, precum si un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului pentru care se organizeaza loteria.
Un numar de 20 de proiecte rezidentiale noi sunt lansate si promovate in premiera si in exclusivitate la editia din aceasta primavara a tIMOn, totalizand peste 1.500 de locuinte.
google-analytics.com